Cap de setmana amb en Benjamin Macke

21 de febr. 2012, 11:07 publicada per Ramon Navarro Bosch   [ actualitzat el 6 d’abr. 2012, 2:34 ]
Acordionista del nord de França que ha fet moure els peus al ritme de les seves delicades i suggerents melodies balladors de totes les contrades. És membre de diversos grups de renom dins el món "trad" francès com Shillelagh o Duo Bastringue. Aquesta vegada s'acosta al nostre país per proposar-nos un viatge d'aprenentatge de l'acordió a través del cinema mut i oferir-nos el millor del seu repertori de ball de plaça.

Dissabte 14 d'abril a Manresa (Tradiball)
De 11 a 2 i de 4 a 6 Taller de música i improvisació a través del cinema mut
Per a acordió diatònic de nivell mig/avançat Places limitades

Partirem del so individual i col·lectiu tot acompanyant els clàssics del cinema mut. El fet de tocar per una pel·lícula de cinema mut permet "oblidar-se de reflexionar" (com poso els dits, què diu la teoria al respecte...) Es busca sobretot alliberar-se, desacomplexar-se, posant el bagatge cultural i tècnic al servei de la imatge.
Així doncs, moltes coses es fant sobre la base d'improvisacions. És un gran mot que sovint fa por però que és, de fet, un mitjà d'expressió del qual cadascú és capaç si s'hi posa confiança. I les imatges són també una gran font d'inspiració per composar la pròpia música.
Lloc: Centre Cívic Joan Amades
Preu: 20€
Inscripcions: Omple el formulari aquí

2/4 de 10 del vespre Ball al diatònic
Sala Sant Domenec (ex Mestre Blanch,  a la Plaça Sant Domenec pujant per les escales del conservatori antic)
Entrada: 6€
Comments