Tradiball d'Israel

 
https://sites.google.com/a/tradiball.cat/web/announcements/tradiballdisrael/Tradiball2.png

El cap de setmana del 7 i 8 de juny tornarem a tenir amb nosaltres el mestre de danses d'Israel Vincent Parodi, que ens oferirà un any més un taller de cap de setmana de danses d'Israel a Manresa.
 
Aquest any, però, després de l'èxit que va tenir l'esdeveniment l'any passat, hem decidit fer-ho una mica més gran, i convertir aquell cap de setmana en un petit festival, en el qual, a més de tenir el taller de danses, també tindrem tres ballades amb grups de música folk de renom, a nivell nacional i internacional.
 

TALLER

Vincent Parodi és un professor de danses d’Israel reconegut internacionalment amb més de 25 anys d'experiència ensenyant danses d'Israel per tot Europa. Si en voleu llegir més informació, aquí us deixem l'enllaç a la seva pàgina web www.vincentparodi.com

 

El taller de danses d'Israel es durà a terme dissabte dia 7 de juny al matí i a la tarda, i diumenge dia 8 al matí.

 

 

GRUPS

 
Els grups que ens acompanyaran durant el cap de setmana de Tradiball d'Israel, seran els següents:
 
Dissabte 7 de juny, en primer lloc:
 
KHAVERIM, grup folk de procedència francesa, amb un repertori de més de 100 cançons d'Israel.
Aquest grup, format per 5 músics amb una llarga trajectòria en la música folk, ha participat en festivals com Gennetines, Vialfrè, Saint Gervais, entre d'altres. Amb ells, podrem gaudir d'un ampli repertori de músiques d'Israel, i disfrutar amb aquelles danses que ja coneixem i també aprendre'n de noves de la mà del professor Vincent Parodi.
 
I a continuació:
 
DUET U, un duet musical format per Marc del Pino (acordió simètric) i Coloma Bertran (violí). Aquest duet que ha nascut a les places de ball, ens oferirà un repertori ballable, amb harmonies modernes dins dels patrons de ball francès, basc, català i de l'est d'Europa. Amb ells, podrem gaudir de balls de parella i danses de grup, dins d'una ballada plena de ritme dirigida per dos grans mestres de la música folk moderna. 
 
Diumenge 8 de juny, a la tarda:
 
AMANIDA FOLK TRIO

Amanida Folk, aquesta vegada, en un format reduït de 3 músics, és un grup català amb més de deu anys d'experiència interpretant música d'arrel mediterrània, a nivell nacional i internacional, participant en festivals diversos com Andanças, Saint Gervais, Danzas Sin Fronteras, Fira Mediterrània, entre d'altres.

Amanida ens oferirà un repertori variat, en el qual es barrejaran danses d'Israel, i d'altres músiques que inclouen en el seu repertori habitual, i que tots anhelem tornar a gaudir. 

 

 

PROGRAMA

 

El programa exacte de Tradiball d'Israel el penjarem més endavant, però de moment us deixem una mica d'informació perquè us en feu una idea:

 
DISSABTE 7 de juny
10h a 13.30h - Taller de danses
14.00h - Dinar de grup (organitzat per l'associació)
16.00h a 20.00h - Taller de danses
20.30h - Sopar de grup (organitzat per l'associació)
22h - Ballada amb música en directe a càrrec de Khaverim i Duet-u
DIUMENGE 8 de juny
10h a 13.30h - Taller de danses
14h - Dinar de grup (organitzat per l'associació)
15.30h - Sobretaula amb alguna sorpreseta...
18h - Ballada amb música en directe a càrrec d'Amanida Folk Trio
 
 
El taller i les ballades es duran a terme a l'Institut Lluís de Peguera, a la Plaça Espanya, al centre de Manresa.

Els àpats indicats al "planning" no són obligatoris, podeu fer els que vulgueu, però creiem que és una bona manera de fer ambient i de passar una bona estona tots plegats!

Els preus del cap de setmana són els següents:
- Inscripció al taller de danses --> 55€ per persona
- Inscripció al taller + ballades --> 75€ per persona
- Àpats --> 7,50€ per àpat
- Allotjament --> 15,55€ per nit (inclou l'allotjament i l'esmorzar a l'alberg) --> L'ALBERG JA ÉS PLE DISSABTE 7 DE JUNY.
 
Degut a l'aforament de la sala, les places són limitades.
* Si teniu cap dubte, o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a: comunicacio@tradiball.cat

 

Estigueu atents, perquè... properament... més informació!!!